Erdhën faturat - Shpenzimet e ministrave  në Qeverinë Kurti 2: Liburn Aliu

Erdhën faturat - Shpenzimet e ministrave në Qeverinë Kurti 2: Liburn Aliu

Besian Beha

 Gazeta Nacionale bazuar në Ligjin për Qasje në Dokumente Publike, ka siguruar shpenzimet që kanë bërë ministrat e Kurtit gjatë vitit 2021 dhe fillimit të vitit 2022. I pari është ministri i Infrastrukturës, Mjedisit e Planifikimit Hapësinor, Liburn Aliu.

1