Prokuroria në Hagë rëndon aktakuzën ndaj krerëve të UÇK-së – këto janë akuzat e reja

Prokuroria në Hagë rëndon aktakuzën ndaj krerëve të UÇK-së – këto janë akuzat e reja

Besian Beha

Prokuroria e Specializuar në Hagë e kryesuar nga Jack Smith, i ka rënduar akuzat ndaj Hashim Thaçit, Kadri Veselit, Rexhep Selimit e Jakup Krasniqit. Aktakuza e dorëzuar 2 vite më parë, është plotësuar me pretendime të reja, të cilat thuhet se janë kryer në disa fshatra të Suharekës dhe në qytetin e Gjilanit. Gazeta Nacionale i ka parë këto pretendime të reja të Prokurorisë, dhe sjell detaje.

1