Gjermania pa Merkelin: Çka të presim nga takimi i Scholz me Kurtin dhe Vuçiqin?

Gjermania pa Merkelin: Çka të presim nga takimi i Scholz me Kurtin dhe Vuçiqin?

Jetlir Buja dhe Muhamet Koci

A mund të jetë ky një takim i frytshëm për Kosovën?

Gjermania është kritikuar deri tash në lidhje me qasjen që e ka pasur në dialogun Kosovë-Serbi, por tashmë vendi më i fuqishëm në BE ka një qeveri krejt të re prej fundit të vitit 2021 dhe qasja në praktikë mund të ndërrojë në të mirë të Kosovës. Për të kuptuar më shumë në lidhje me çështjen, ju ftojmë të dëgjoni bisedën në Nacionale.

1