S'është më lajm që Kurti po ndryshon, por opozita ka vetëm këtë lajm kundër tij

S'është më lajm që Kurti po ndryshon, por opozita ka vetëm këtë lajm kundër tij

Jetlir Buja

Kryeredaktori i Nacionales, Jetlir Buja argumenton habinë se qysh habiten opozita me ndryshimin e qëndrimeve të Albin Kurtit dhe i rikthejnë të njejtat fjalë për secilin takim me Vuçiçiin. "Problemi real nuk është te ndryshimi i qëndrimeve por te ngadalësia e ndryshimit të qëndrimeve. U deshën gati 10 vjet ta kuptonte që duhen negociata për njohje. 15 që ta kuptonte se nuk i ecin kushtet për negociata. Kjo kohë kaq e gjatë për të kuptuar gjëra kaq të thjeshta duhet ta shqetesojë secilin qytetar. Nëse qëndrimet aktuale i nderron vetëm pas 5 apo 10 vitesh tjera, mund të bëhet tepër vonë", thotë Buja

1