Review: Patetike deri te Zoti: Kida dhe Ledri të rrasin në siklet tmerrues

Review: Patetike deri te Zoti: Kida dhe Ledri të rrasin në siklet tmerrues

Burim Pacolli

Gjithçka mori kuptim kur shikova kalendarin... 5 maj, 2022.

E vështirë të shohim e dëgjojmë një bashkëpunim si ky që u publikua mbrëmë mes Kidës dhe Ledri Vulës në një periudhë tjetër të vitit. Duket se do të jemi dëshmitarë të një tjetër vere të gjatë e të gjerë të vijave pa shije e të sikletshme melodike si "se kur t'kom thonë ty t'du, t'du, t'du, pse m'ke lënduuu?", e pasuar me "a menon për mu, mu, mu, a m'ke harruuuu?"

1