Opinion /Qysh u bë 'banaliteti' fati i shkruar i politikës së Kosovës?

Opinion /Qysh u bë 'banaliteti' fati i shkruar i politikës së Kosovës?

Jetlir Buja

Ky podcast opinion do të injorojë mbledhinë e seksit të njëjtë te një hoxhë kosovar që ndodhi nga politikanët kundërshtues të bashkëjetesave të seksit të njëjtë në Kosovë. Do të shkojmë përtej sharjes së Abelard Tahirit dhe çdo sharjeje tjetër. Apo, edhe fjalimet e Jahja Kokajt.

1