Review Eurovisionit dhe shanset e Kosovës për pjesëmarrje vitin tjetër

Review Eurovisionit dhe shanset e Kosovës për pjesëmarrje vitin tjetër

Burim Pacolli

A e ka meritu Ukraina me fitu Eurovisionin apo e fitoi garën për shkak të luftës? A gaboi Shqipëria me dërgimin e Ronela Hajatit në Eurovision? Cilat janë shanset reale të Kosovës për të marrë pjesë vitin e ardhshëm dhe cilët këngëtarë do ta kishin fituar festivalin?

1