“Hajde me shuplakë” për llafet nacionale - Podcast me La-fazanin

“Hajde me shuplakë” për llafet nacionale - Podcast me La-fazanin

Vullnet Krasniqi

Në videoklipin e tij, Arbër Salihu që njihet me emrin skenin “La Fazani” - duke bërë një lojë fjalësh mes “llafazanit” dhe “fazani” një shpend i egër i familjes së fazaneve - thumbon në mënyrë perfekte realitetin social politik, kulruro-social dhe medial

1