Rrahman Jasharaj 'e çan' Podcastin në Nacionale: Kërkojmë ndërmjetësues për të folur me Albin Kurtin

Rrahman Jasharaj 'e çan' Podcastin në Nacionale: Kërkojmë ndërmjetësues për të folur me Albin Kurtin

Jetlir Buja

Pas largimit të Hashim Thaçit e Kadri Veselit nga skena politike, përkrahësit e Albin Kurtit e gjetën një emër tjetër që të derdhnin gjuhë të urrejtjes dhe mosdurimit: Rrahman Jasharajn. E megjithatë, kryesindikalisti i mësimdhënësve nuk u zmbraps por as nuk u bë pjesë e lojërave politike. Ai vazhdon t’i shprehë ngulmueshëm kërkesat e punëtorëve që përfaqëson.

1