Buta, Fero, Mossi - çka pritet të ndodhë me treshen pas vrasjes në Ferizaj

Buta, Fero, Mossi - çka pritet të ndodhë me treshen pas vrasjes në Ferizaj

Vullnet Krasniqi

Vëllai i reperit Buta, Qëndrim Januzi i njohur me nofkën Reefa, dyshohet se ka vrarë me pesë plumba ish-shokun e tij Gazmend Hyseni i njohur me noftëk Strella. Vrasja dyshohet se ka ndodhur pas një serie të gjatë mosmarrëveshjeve mes grupit të Buta-s dhe Fero & Mossi. Gazetari Burim Pacolli që e ka përcjellë më afër krejt ngjarjen tragjike të ndodhur në vikend, flet për atë se çka dihet deri tash dhe çka pritet të ndodhë në skenën e muzikës pas vrasjes.

1