Tentimi i dështuar i Zotërisë së Parë për ta gëzuar një privilegj në emër të vjehrrit

Tentimi i dështuar i Zotërisë së Parë për ta gëzuar një privilegj në emër të vjehrrit

Gazeta Nacionale

“Ju kërkoj me konsideratë aprovimin e kërkesës për evidentimin në Certifikatën e regjistrimit të automjetit të folisë me ngjyrë të errët të xhamave të përparmë dhe të pasmë të veturës e cila shfrytëzohet nga unë, fëmijët dhe në raste të rralla edhe nga vetë Presidentja”. 

Kështu shkruhej ndër të tjera në kërkesën e Zotërisë së Parë, Prindron Sadriu drejtuar ministrisë së Punëve të Brendshme, e cila i është refuzuar. 

Si shkoi i gjithë tentimi i dështuar i Sadriut për të shfrytëzuar privilegjet si burrë i shefes së shtetit Vjosa Osmani? 

1