Mjeti i ri i transportit që po i jep frymë Prishtinës

Mjeti i ri i transportit që po i jep frymë Prishtinës

Burim Pacolli

Kosova është vend i vogël, sa troha, por megjithatë kosovarët nuk mund t’i përshkojnë të gjitha rrugët e vendit për pak kohë. Prandaj, vyejnë mjetet e transportit për t’u sjellë në këtë vend të vogël. Nga qerret me kuaj, te veturat Llada e Golf 2, dhe nga këta të fundit tashmë po kalojmë te trotinetët e te skuterët elektrikë. Këto mjete inovative po i shohim përditë e më shumë, dhe po na befasojnë. Mjafton të porosisni një picë, dhe ajo s’vjen më me qerre kuajsh si dikur e as me kerr motorik, po me një trotinet elektrik.

1