Afera Jaranat e Liburnit - Berat Buzhala rrëfen prapaskenat e përgjimit dhe paralajmëron fakte të tjera

Afera Jaranat e Liburnit - Berat Buzhala rrëfen prapaskenat e përgjimit dhe paralajmëron fakte të tjera

Vullnet Krasniqi

Gazetari Berat Buzhala, autor i emisionit “Ditari i Buzhales” që publikoi të mërkurën hulumtimin që nxori në pah ryshfetin astronomik në Ministrinë e Liburn Aliut, që brenda 24 orësh u bë kryetema e të githa mediave dhe debatit publik, rrëfen në Podcast Nacionale për procesin dyjavor të hulumtimit. Ai komenton edhe reagimet e Qeverisë ndaj kësaj teme dhe etiketiketimet ndaj tij prej anës së zyrtarëve të VV-së, flet për hapat që do të duhej ndërmarrë pas publikimit të hulumtimit dhe flet për fakte shtesë që mund të dalin nga kjo aferë.

1