Përgjimet e Liburnit: Ky është parakushti themelor që e shtyn drejt korrupsionit një politikan

Përgjimet e Liburnit: Ky është parakushti themelor që e shtyn drejt korrupsionit një politikan

Jetlir Buja

Skandali në Ministrinë e Infrastrukturës është skandal, sepse u zbulua ryshfeti. U dëgjua përgjimi. Ekzistojnë emrat konkretë. Lidhjet konkrete mes tyre. Ekziston edhe shuma konkrete e ryshfetit: 30 mijë euro! Tash, imagjinojeni sa e sa skandali mbetet i pazbuluar në një qeveri të mbyllur hermetikisht dhe që informacionet publike i mban si të ishin pronë private? Ju siguroj që janë shumë!

1