5 gjërat që na çuditën te promovimi i Gylenit në Prishtinë

5 gjërat që na çuditën te promovimi i Gylenit në Prishtinë

Gazeta Nacionale

Promovimi i librit që himnizon jetën e një personi të akuzuar për vdekjen e qindra njerëzve në një vend mik të Kosovës dhe sulmet ndaj liderit të këtij vendi mik, përbëjnë çudi të mjaftueshme. Por, gjatë këtij eventi ka pasur edhe shumë çudi të tjera.

1