Pse partitë opozitare s’po ia dalin t’i flasin popullit?

Pse partitë opozitare s’po ia dalin t’i flasin popullit?

Shkëlqim Beqiri

A e dini se çfarë kanë thënë kohëve të fundit partitë opozitare, PDK-ja, LDK-ja dhe AAK-ja? Derisa këto parti nuk i ndalin konferencat për medie thuajse çdo ditë dhe tentojnë të përcjellin te qytetarët të metat dhe keqpërdorimet e qeverisë, qytetarët janë ata që pak e hiç e marrin mesazhin e tyre. Pse?  

1