Pse kosovarët s'dinë të sillen në aeroport?

Pse kosovarët s'dinë të sillen në aeroport?

Burim Pacolli

Sa prej jush njihni dikë që nuk ka fluturuar asnjëherë me aeroplan ose madje që nuk ka qenë fare në aeroportin që mban emrin e heroit kombëtar “Adem Jasharit”? Realisht, gjasat janë të mëdha që secilit lexues të këtij artikulli t’i shkojë mendja te dikush. Për më tepër, edhe nëse ia bëni disi që të siguroni një vizë dhe të prenotoni një fluturim, mundësitë janë reale të përjetoni ankth e shqetësim për mënyrën si do të gjindeni në aeroport, nëse po udhëtoni për herë të parë.

1