Review Java e Krenarisë: Më e hapur dhe kreative por përsëri mungon guximi për të dalë jashtë Prishtinës

Review Java e Krenarisë: Më e hapur dhe kreative por përsëri mungon guximi për të dalë jashtë Prishtinës

Vullnet Krasniqi

Parada e Krenarisë ishte aktiviteti i fundit që mbylli këtë vit Javën e Krenarisë që është mbajtur në Prishtinë. Por çka ndodhi gjatë javës, prej 6 qershorit deri me 9 qershor në disa prej aktiviteteve është një shpërfaqje e një tentimi të organizatorëve për të dalë pak jashtë konturave institucionaliste. Pak a shumë ka pasur sukses këtë vit. Por përsëri i mungon guximi për të dalë jashtë Prishtine. Së paku për ndonjë debat.

1