Fëmijët e klubeve të natës: Lëmosha mes njerëzve të dehur

Fëmijët e klubeve të natës: Lëmosha mes njerëzve të dehur

Vullnet Krasniqi

Nacionale gjatë fundjavës 10 dhe 11 qershor 2022, ishte nëpër vende të ndryshme ku fëmijët detyrohen të punojnë nga mesnata deri në mëngjes, duke kërkuar lëmoshë para klubeve të natës.

1