2 shtëpi, 2 banesa dhe 2 parcela toke në ndërtim e sipër - çifti presidencial ka nevojë për konsulencë banimi

2 shtëpi, 2 banesa dhe 2 parcela toke në ndërtim e sipër - çifti presidencial ka nevojë për konsulencë banimi

Gazeta Nacionale

Çifti përpos banesës në lagjen Marigona Hill që kushton fiks 87 mijë e 900 euro, Osmani-Sadriu kanë blerë edhe një parcelë toke në një lagje tjetër që quhet "Lagjja e Gjelbër" në Kolovicë, që është ngjitur me Parkun e Gërmisë. Për këtë parcelë që është 4 ari, deri më tani ata kanë paguar 10 mijë euro. Por, se cila është vlera e saktë e parcelës, nuk është bërë publike. 

1