Bashkia e Tiranës sponsor zyrtar i Dokufestit në Prizren, çka i bie kjo?

Bashkia e Tiranës sponsor zyrtar i Dokufestit në Prizren, çka i bie kjo?

Vullnet Krasniqi

Nacionale ka pyetur organizatorët e festivalit Dokufest dhe kryetarin e Komunës së Prizrenit, Shaqir Totaj se çka nënkupton ky lajm. Të dy institucionet i janë përgjigjur Nacionales me këndvështrimet e tyre, por të dyja palët e mirëpresin një hap të tillë. 

Çka nënkupton fakti që Bashkia e Tiranës është sponsor zyrtar i Dokufest?

1