Raporti i çuditshëm i kryenaftëtarit me kryeministrin Albin Kurti

Raporti i çuditshëm i kryenaftëtarit me kryeministrin Albin Kurti

Gazeta Nacionale

Çmimet e naftës kanë shkuar në qiell në Kosovë, derisa përplasjet mes Qeverisë së Kosovës dhe Shoqatës së Naftëtarëve duken – e pakta të thuhet – të çuditshme. Por, një jarani (me konflikt potencial interesi) duket në sfond - edhe pse, ndoshta jo aq e madhe sa ajo e skandalit në Ministrinë e Liburn Aliut: djali i kryetarit të shoqatës së Naftëtarëve punon në hiç më pak se Zyrën e Kryeministrit të Kosovës, derisa raporti mes kryenaftëtarit dhe kryeministrit nuk mund të ishte më i çuditshëm. 

1