Përparim Rama sqarohet për Sunny Hill: Ja pse fajet i ka Qeveria

Përparim Rama sqarohet për Sunny Hill: Ja pse fajet i ka Qeveria

Gazeta Nacionale

Rama: Arsyeja pse Sunny Hill këtë vit nuk mbahet në Prishtinë, është kryekput për shkak të Qeverisë Kurti. Kryetari i Komunës së Prishtinës i është drejtuar medieve dhe popullit, pas dështimit të festivalit Sunny Hill nga mbajtja e tij në Prishtinë.

1