Protestë jashtë Kuvendit, protestë brenda Kuvendit - Çka ndodhi me protestën e veteranëve

Protestë jashtë Kuvendit, protestë brenda Kuvendit - Çka ndodhi me protestën e veteranëve

Gazeta Nacionale

“Nëse kryeministri s’merrr vesh dhe ligji e merr fuqinë e plotë ne e dërgojmë në Gjykatën Kushtetuese”, ka thënë Klinaku, ushtrues detyre i kryetarit të Organizatës së Veteranëve të Luftës së Ushtrisë Çlirimtare të Kosovës.

1