Si t’i mbrojmë gratë nga aplikacionet e takimeve romantike?

Si t’i mbrojmë gratë nga aplikacionet e takimeve romantike?

Gazeta Nacionale

Sot vlerësohet se më shumë se 323 milionë njerëz në mbarë botën përdorin aplikacione për takime romantike. Ky numër u rrit me ritme të shpejta gjatë pandemisë. Njerëzit e izoluar e të vetmuar dhe ata beqarë janë bërë papritur skllevër të ekraneve të tyre – portali i tyre i vetëm i intimitetit.

1