Sondazhi që tregon rënien e madhe të VV-së dhe ndryshimet në top listën e politikanëve

Sondazhi që tregon rënien e madhe të VV-së dhe ndryshimet në top listën e politikanëve

Gazeta Nacionale

Pas një jave, Qeveria Kurti II mbush një vit e tre muaj prej kur u votua nga Kuvendi për të udhëhequr me vendin. Mbështetja që e solli në pushtet – e me këtë edhe legjitimiteti – duket se ka rënë drastikisht sipas matjeve të fundit kredibile, e të cilat janë parë edhe nga drejtuesit e Vetëvendosje. Sa vota ka rënë partia në pushtet? Kush është politikani me më së shumti besim? Kuptojeni në këtë podcast:

1