Kënga që do të na shkoj nerva në pllazh këtë verë

Kënga që do të na shkoj nerva në pllazh këtë verë

Burim Pacolli

Pa asnjë tentative të vetme që të sjellin diçka që do të bënte diferencen, treshja, Butrint Imeri, Tayna dhe Mozzik kanë vendosur që të konkurojnë për “limonadën e verës” me një këngë që s’është kurgjë më shumë sesa ripërsëritje e vetes, e këngëve të mëhershme, e pamjeve të videoklipeve të mëhershme. Me pak fat, kjo këngë do të bëhet ajo  kënga që të shkon nerva nëpër pllazhë gjatë gjithë pushimit duke u lëshuar në përsëritje, por fatmirësisht këngët e tilla harrohen edhe shpejt. Së paku të shpresojmë që kjo do të harrohet.

1