S'ka xixa mes neve - fjalimet e Kurtit dhe Ramës në mbledhjen e përbashkët

S'ka xixa mes neve - fjalimet e Kurtit dhe Ramës në mbledhjen e përbashkët

Gazeta Nacionale

Kryeministri i Shqipërisë, Edi Rama në fjalimin e tij të shkurtër në mbledhjen e përbashkët të dy qeverive, ka mohuar se ka probleme ndërmjet tij e kryeministrit Kurti. Por çka thanë realisht dy kryeministrat?

1