Batuta e Edi Ramës që bëri të qeshë dy Qeveritë

Batuta e Edi Ramës që bëri të qeshë dy Qeveritë

Gazeta Nacionale

Kryeministri i Shqipërisë Edi Rama lëshoi një sërë batutash sot gjatë mbledhjes së përbashkët mes Qeverisë së Kosovës dhe Shqipërisë. Kjo ishte një ndër batutat që shkaktoi të qeshura më të mëdha tek ministrat e dy Qeverive.

1