Rama dhe Kurti përgjigjen në pyetjet më të sikletshme

Rama dhe Kurti përgjigjen në pyetjet më të sikletshme

Gazeta Nacionale

Shkëputur nga konferenca e përbashkët e dy kryeministrave, atij të Shqipërisë, Edi Rama dhe atij të Kosovës, Albin Kurti, të cilët flasin për çështjet më të sikletshme mes tyre, të raportuara në media: 

1