Arsyet pse është ende tabu në Kosovë të shkosh te psikologu? - podcast me psikolugun Naim Telaku

Arsyet pse është ende tabu në Kosovë të shkosh te psikologu? - podcast me psikolugun Naim Telaku

Shkëndije Berisha

Si ka ndikuar ndryshimi i mënyrës së jetës pas pandemisë COVID-19 në shëndetin mendor? Cilat janë arsyet pse ende ka stigma dhe paragjykime në lidhje me rolin e psikologut? Cilat mosha e kanë më të pranueshme idenë për të bërë një vizitë tek profesionistët e shëndetit mendor? 
Për këto e shumë pyetje tjera lidhur me shqetësimet më të mëdha rreth shëndetit mendor të shoqërisë kosovare është përgjigjur psikologu i njohur Naim Telaku, në një intervistë dhënë ekskluzivisht për Nacionale. 

1