Gjërat që i bëjnë mërgimtarët kur vijnë në Kosovë e që iu shkojnë nerva kosovarëve të këtushëm

Gjërat që i bëjnë mërgimtarët kur vijnë në Kosovë e që iu shkojnë nerva kosovarëve të këtushëm

Burim Pacolli

Neve kosovarëve që jetojmë në Kosovë duket se na shkojnë nerva më së shumti tollovitë që shkaktohen nga pjesëmarrja e mërgimtarëve në trafik gjatë verës, ndërsa këtyre të fundit duhet t’u pengojë piketimi që u bëhet nga lokalët me të ardhur në vendlindje. Në këtë podcast, Nacionale trajton fenomenin "ata dhe ne" mes kosovarëve që jetojnë në Kosovë dhe atyre që nuk jetojnë.

1