Rekomandimet e Komisionit të Venecias për Vetingun dhe Konfiskimin e Pasurisë - çka duhet të dini?

Rekomandimet e Komisionit të Venecias për Vetingun dhe Konfiskimin e Pasurisë - çka duhet të dini?

Besian Beha

Përveç opinionit për Vetingun, Komisioni i Venecias i ka bërë publike edhe rekomandimet në lidhje me Byronë për Konfiskimin e Pasurisë së Pajustifikueshme. Në opinionet e publikuara në faqen zyrtare të Komisionit të Venecias, drafti i ligjit për këtë Byro vlerësohet se ka shumë mangësi e paqartësi. Nacionale nëpërmjet këtij Podcast, sjell detaje.

1