Trajneri i parë i Zhegrovës, Hoxha: Edoni i driblon të gjithë or burrë, por tani le të punojë më shumë për ekipin

Trajneri i parë i Zhegrovës, Hoxha: Edoni i driblon të gjithë or burrë, por tani le të punojë më shumë për ekipin

Ekrem Idrizi

Kur gjiganti italian Milan kishte ardhur në Prishtinë për ta mbajtur kampin e parë për talentet e rinj, të gjithë fëmijët i kishin veshur fanellat kuqezi tashmë, përveç njërit. Për ironinë e fatit, fanella e fundit do të vishej nga talenti më i madh dhe fituesi i atij kampi, Edon Zhegrova. Detajet i kuptoni nga Podcast.

1