Lluni nuk është aq i mirë sa mund të keni menduar, Ledri e 'demolon' në këngën e re

Lluni nuk është aq i mirë sa mund të keni menduar, Ledri e 'demolon' në këngën e re

Burim Pacolli

Gazetari i Nacionales, Burim Pacolli jep qëndrimet e sinqerta rreth këngës së re të Llunit dhe Ledri Vulës, 'Narcos Albania'.

1