Shumë të përbashkëta mes zyrës që priste vrasjen e Bin Ladenit dhe asaj që priste liberalizimin e vizave në Kosovë

Shumë të përbashkëta mes zyrës që priste vrasjen e Bin Ladenit dhe asaj që priste liberalizimin e vizave në Kosovë

Burim Pacolli

Ajo që ndodhi më 2 maj, 2011 dhe 4 maj, 2016 kanë të përbashkëta e dallime të çuditshme.

1