A duhet Qeveria ta rishikojë projektin e gazsjellësit amerikan?

A duhet Qeveria ta rishikojë projektin e gazsjellësit amerikan?

Muhamet Koci

Qeveria e Kosovës duhet të ndryshojë kurs, t’i bie pishman dhe t’i thotë “Po” projektit të gazsjellësit amerikan, të cilin e kishte refuzuar në vjeshtën e vitit të kaluar.

Njohësit e proceseve politik i kanë bërë thirrje Qeverisë së Kosovës ta rishikojë pozicionin e saj kundër projektit të gazsjellësit amerikan. Pas agresionit rus në Ukrainë, ata kanë thënë se kjo çështje është urgjente dhe e domosdoshme. 

Teksti i plotë: https://nacionale.com/Lajmet/Ngjarja/-Qeveria-ta-rishikoj%C3%AB-pozicionin-ndaj-gazsjell%C3%ABsit-amerikan-251

1