Pse profile të rreme në Facebook po mbështesin politikanë kosovarë

Pse profile të rreme në Facebook po mbështesin politikanë kosovarë

Kreshnik Beqiri

Profilet e rreme, klikimet e rreme dhe angazhimi i lartë i rremë në rrjetet sociale janë shndërruar në armët e reja e asetet teknike të politikanëve dhe ambicieve të tyre për të arritur qëllime politike. Ndikimi në opinionin publik nëpërmjet këtyre elementeve, ashtu si vende të tjera të botës, ka prekur me të madhe edhe Kosovën. Lexojeni tekstin e plotë: Pse profile të rreme në Facebook po mbështesin politikanë kosovarë

1