Komunikatat që kurrë s'u kthyen - Avullimi i historisë së VV-së

Komunikatat që kurrë s'u kthyen - Avullimi i historisë së VV-së

Jetlir Buja dhe Shkëlqim Beqiri

Partia e udhëhequr nga kryeministri Albin Kurti, nuk ka arritur ta mbajë një premtim fare të thjeshtë, por shumë të rëndësishëm për transparencën dhe demokracinë. Bëhet fjalë për KOMUNIKATAT!

Vetëvendosje dikur jo vetëm që lejonte, por edhe luste njerëzit që të kopjonin komunikatat e saj.

Por, ka më shumë se një vit që ajo i ka fshirë ato (që datonin nga 2005 deri më 2014), dhe lëre që  s’mund t’i kopjosh më, por as që mund t’i lexosh dot. Lexo tekstin e plotë:  Nga "kopjoje të lutem" në "mos e lexo": VV nuk e mban premtimin e 12 shkurtit 2021

1