Për çka do të mbahet mend 14 marsi 2022

Për çka do të mbahet mend 14 marsi 2022

Vullnet Krasniqi

Të gjitha ngjarjet e planifikuara për datën 14 mars 2022 ranë në ujë qysh në mëngjes kur një aksion i madh policor filloi të ndodhte në dy stacione të policisë kufitare.

Kësisoj 14 marsi i mbetet totalisht vetëm një ngjarje: arrestimit të afro 50 policëve në QafPrush dhe Qafë Morinë.

Për më shumë ndiqeni përmbledhjen.

1