Luftimi i krimit, armë e fortë e kësaj qeverie

Luftimi i krimit, armë e fortë e kësaj qeverie

Berat Buzhala

Nëse arrestimet dhe përdorimi i policisë nuk kthehet në qëllim në vetvete, por në mjet për të arritur qëllime të tjera, atëherë lirisht mund të themi që nën qeverisjen Kurti, për 1 vit, janë arritur disa rezultate të mira. Lexo shkrimin e plotë: Luftimi i krimit, armë e fortë e kësaj qeverie

1