Gjithologu Albin Kurti

Gjithologu Albin Kurti

Muhamet Koci

Prej ardhjes në pushtet, kryeministri Albin Kurti ka bërë përpjekje të mëdha për të folur me një kompetencë të lartë për të gjitha fushat. Për të treguar se është mendjendritur, i lexuar dhe i kultivuar si askush tjetër, në raste të caktuara ai nuk ka ngurruar të flasë edhe për çështje krejt teknike. Gazetari Muhamet Koci ka vendosur t’i evidentojmë të gjitha rastet ku kryeministri ka treguar kapacitetet e tij prej një pozicioni që në mediet sociale është mbiquajtur “gjitholog”.  Lexoni tekstin e plote:  Gjithologu Kurti, i ligjëron hoxhës për islam, gjeneralit për ushtri dhe doktorit për mjekësi

1