Dosja e Prokurorisë për policët dhe doganierët e arrestuar për korrupsion

Dosja e Prokurorisë për policët dhe doganierët e arrestuar për korrupsion

Besian Beha

Gazeta Nacionale ka siguruar kërkesën e Prokurorisë Speciale të Kosovës, ku kërkohet që për zyrtarët policorë dhe doganierët e arrestuar një ditë më parë, të caktohet paraburgimi prej 30 ditësh. Në dosje, për secilin prej policëve veç e veç përshkruhen veprimet joligjore që çuan në arrestimin e tyre. Dëgjoni për çka akuzohen ky grup. Lexo tekstin e plotë: Ekskluzive: Dosja e Prokurorisë për policët dhe doganierët e arrestuar për korrupsion

1