Mishi pa afat dhe Mishi i prishur

Mishi pa afat dhe Mishi i prishur

Gentiana Hasani

Mbi 36 mijë kilogramë mish me afat të skaduar është gjetur gjatë ditës së djeshme në depot e kompanisë ELKOS në fshatin Zahaq të Pejës. E gjithë kjo sasi e mishit është asgjësuar nga ana e zyrtarëve shtetërorë. Ndërkohë për rastin janë arrestuar dy persona. Por, për gjithë aksionin e policisë në kompaninë ELKOS, pronari i saj, Ramiz Kelmendi, thotë se u njoftua mbrëmë edhe atë nga ana e mediave. Kelmendi thotë se mishi ishte me afat të skaduar e jo i prishur. Nacionale sjell përgjigjen e tij për këtë rast. Teksti i plotë: Mishi pa afat ishte i ELKOS, Ramiz Kelmendi: Dallon mishi pa afat dhe mishi i prishur

1