Ekzaminim i fjalimit homofobik të Gramoz Agushollit

Ekzaminim i fjalimit homofobik të Gramoz Agushollit

Vullnet Krasniqi

Deputeti nga Peja, i Lëvizjes Vetëvendosje, Gramoz Agusholli, dha një fjalim në seancën e 16 marsit kur po diskutohej për projektkodin civil, përmes të cilit u mundua të arsyetojë bindjet e tij, të cilat i spërkaste me disa kinse fakte mjeksore, dhe normalisht me ca norma morali. Si doktor me profesion, Agusholli në fakt flet si skllav i religjionit. Të gjithë i dijmë arsyet pse ne jemi vendi i vetëm që na nevojitet viza për të hyrë në ndonjë vend të BE-së, por ky fjalim i Agushollit mund të jetë një arsye e re: si ti besosh një vendi që ka deputetë të tillë. 

1