Psikolog Karameta - Deputet i Moralit

Psikolog Karameta - Deputet i Moralit

Vullnet Krasniqi

Deputeti që me profesion është mjek dhe psikolog, duket se nuk e ka kuptuar aspak profesionin e tij. Bëhet fjalë për deputetin e VV-së, Burim Karameta, i cili në seancën e 16 marsit te Kuvendit të Kosovës, ku u diskutua pwr projektkodin civil, vendosi që ta përdorë moralin, si arsye për të dalë kundër martesave mes gjinisë së njejtë.

1