Ekzaminimi i fjalimit homofobik të Labinotë Demi-Murtezi

Ekzaminimi i fjalimit homofobik të Labinotë Demi-Murtezi

Vullnet Krasniqi

Deputetja e VV-së, Labinotë Demi - Murtezi, e njohur për bindjet e saja religjioze dhe praktiuese e fesë islame, tentoi të fliste më një gjuhë, e cila supozohej që ta paraqiste vetën si “homofobe e moderuar”. 

1