Propaganda ruse me trafikim organesh në Ukrainë, ngjashmëria me Kosovë

Propaganda ruse me trafikim organesh në Ukrainë, ngjashmëria me Kosovë

Berat Buzhala

Disa muaj poasiqë Kosova e kishte shpallur pavarësinë e vet, pasiqë kishte dështuar në rrafshin politik për ta ndalur atë, Rusia e kishte nisur një operacion special, atë të “masave aktive”. Trafikimi i organeve ishte kapitulli i parë i këtij mësimi. Shkruar dhe lexuar nga Berat Buzhala.

1