Nga Prenk Jakova tek Elvana Gjata - muzika shqiptare ndër vite

Nga Prenk Jakova tek Elvana Gjata - muzika shqiptare ndër vite

Arrita Zhjeqi

Në historinë e muzikës shqiptare dhe shkallët e saj të zhvillimit hasim ndryshime të vazhdushme, rrjedhja e ngjarjeve historike ndikoi në jolinearitetin, në botën e artit muzikor. Më poshtë mund të dëgjoni mbi zhvillimin e muzikës shqiptare ndër vite.

 

1