Çka do të ndodhte nëse një njeri me plis do të futej në një kafiq në Prishtinë?

Çka do të ndodhte nëse një njeri me plis do të futej në një kafiq në Prishtinë?

Burim Pacolli

Në vitet 2000, kahdo që silleshit do të vërenit njerëz me plisa që e bënin pamjen e zymtë të Prishtinës të dukej pak më e bardhë. Por, tashmë shumë prej të moshuarve me plis kanë vdekur ose thjesht kanë vendosur t’i nënshtrohen kohës. Aktualisht, vetëm Rifat Jashari në Prekaz dhe një protestues i moshuar që del në të gjitha protestat në shesh na kujtohen si plis-mbajtës. Çka në të vërtetë ka ndodhur?

1